«Meet and Greet the Legends» με τον Στέλιο Μανωλά!
Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, μία από τις «σημαίες» της ΑΕΚ, θα είναι μαζί μας την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στην OPAP Arena, πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές και τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της ομάδας μας, ο εμβληματικός αμυντικός των δεκαετιών ‘80 και ‘90 που σε ολόκληρη την καριέρα του δεν φόρεσε άλλη φανέλα, θα περιμένει τους οπαδούς στον κοινόχρηστο χώρο εξωτερικά του AEK Store, από τις 6 μέχρι τις 8 το βράδυ, για να φωτογραφηθεί μαζί τους και να υπογράψει αυτόγραφα.
Σας περιμένουμε!».
Με αυτή την ανακοίνωση - ανάρτηση η ΑΕΚ γνωστοποιεί την παρουσία του Στέλιου Μανωλά στην «OPAP Arena» κατά το διάστημα 18:00 - 20:00, όταν και ο σπουδαίος παλαίμαχος θα βρεθεί στο πλευρό του κόσμου για φωτογραφίες και αυτόγραφια, ομορφαίνοντας το κλίμα προ του κρίσιμου αγώνα για την ομάδα, που προέρχεται από δύο σερί ήττες σε ντέρμπι κι έναν κακό, αν και νικηφόρο, αγώνα Κυπέλλου.
Νικόλας Κανελλόπουλος






