Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 46’ και μόλις 13 δευτερόλεπτα από τη σέντρα του δεύτερου μέρους και με όμορφο τελείωμα του Μωραΐτη, σ' ένα δεύτερο μέρος εκρηκτικό, εν αντιθέσει με το ήπιο πρώτο ημίχρονο. Η Καλαμάτα ισοφάρισε στο 60’ με προβολή του Μορέιρα, που αξιοποίησε την ασίστ του Καλουτσικίδη. Παραμένει στην κορυφή η «Μαύρη Θύελλα» με 17 βαθμούς και στο +2 από τους «κυανέρυθρους». Ο Μπελμόντ στο 62’ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο Παπαγεωργίου στο 70’ είδε τον Γκέλιο να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση σε δυνατό σουτ.
Οι ενδεκάδες:
Πανιώνιος (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννακόπουλος, Βενάρδος, Γιένσεν, Αυλωνίτης, Σαραμαντάς, Μπελμόντ (80' Κολοβός), Στούπης, Φαν ντερ Βάτερ (46' Γιάκοβλεφ), Μόρσεϊ, Παπαγεωργίου, Μωραΐτης (80' Κρητικός)
Καλαμάτα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γκέλιος, Βαφέας, Στρούγγης, Τάχατος (89' Σπυράκος), Καλουτσικίδης, Τσόρνομαζ, Κατάλντι, Παμλίδης (81' Παμλίδης), Τσέλιος, Μορέιρα, Γκάμα (46' Μπονέτο-> 89' Λυμπεράκης)






