Football Talk

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ήταν ένα δύσκολο βράδυ – Δύο στιγμές αδράνειας μας κόστισαν»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ήταν ένα δύσκολο βράδυ – Δύο στιγμές αδράνειας μας κόστισαν»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από τη Σκωτία στη Γλασκώβη (3-1) τόνισε πως δύο στιγμές αδράνειας στην άμυνα κόστισαν στην ομάδα, επισημαίνοντας ότι παρά την απογοήτευση, η προσπάθεια συνεχίζεται ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Δανία.

 

Η Εθνική γνώρισε την ήττα στη Γλασκώβη από τη Σκωτία με 3-1 και πλέον καλείται να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Δανία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέλυσε τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Νομίζω πως χάσαμε με 3-1 σε ένα παιχνίδι όπου για μεγάλο διάστημα ήμασταν καλύτεροι. Δύο αμυντικές στιγμές αδράνειας μας κόστισαν και στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Η ήττα μας πονάει και είναι δύσκολη για εμάς.»

Για την απογοήτευση και το μέλλον:
«Είναι κρίμα και άδικο για την Εθνική στη Γλασκώβη. Πάντα υπάρχουν ελπίδες, αλλά ήταν ένα δεύτερο δύσκολο βράδυ για εμάς. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να αφήσουμε πίσω την απογοήτευση και να προετοιμαστούμε για τη Δανία.»

Για τα γκολ από στατικές φάσεις:
«Δεν είχαμε δεχθεί γκολ από στημένες φάσεις μέχρι σήμερα, αλλά σήμερα συνέβησαν δύο στιγμές αδράνειας. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαμε δεχτεί μεγάλη πίεση. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε, το ποδόσφαιρο δεν σταματά εδώ. Η ήττα μας πονάει, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι.»

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης