Ο πρόεδρος της Πόρτο, Αντρέ Βίλας Μπόας, προανήγγειλε πως η Πόρτο θα κινηθεί νομικά κατά του Βαγγέλη Παυλίδη για την αγκωνιά του στον Βέιγκα στο ντέρμπι Πόρτο - Μπενφίκα.
Η Πόρτο έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του ντέρμπι με την Μπενφίκα με τον πρόεδρο των «δράκων» Αντρέ Βίλας Μπόας, να τα χώνει στο VAR αποκαλύπτοντας παράλληλα πως θα καταθέσουν επίσημη καταγγελία κατά του Έλληνα επιθετικού.
«Θεωρώ ότι η επίθεση του Παυλίδη είναι πιο σοβαρή από το πέναλτι στον Ντενίζ Γκιούλ. Αυτό το πέναλτι έπρεπε να δοθεί, και κατά τη γνώμη μου, το VAR απέτυχε σε όλα, γιατί έπρεπε να καλέσει τον διαιτητή να το αναλύσει. Λυπάμαι που δεν έγινε. Η επίθεση του Παυλίδη ήταν σοβαρή, βίαιη και θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρότερη ζημιά στον παίκτη μας. Η Πόρτο θα καταθέσει καταγγελία».
?? André Villas-Boas revela que o FC Porto vai fazer queixa da agressão de Pavlidis a Gabri Veiga. pic.twitter.com/BP8sVySxwf
— fcporto_.fas (@fcportofas19) October 7, 2025






