Την ανωτερότητα της Θέλτα αναγνώρισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με 3-1 στο «Balaídos», για τη φάση των ομίλων του Europa League.
Ο τεχνικός του Δικεφάλου στάθηκε ιδιαίτερα στο γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκε η ομάδα του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, σημειώνοντας πως αυτό άλλαξε εντελώς την ψυχολογία του αγώνα.
«Γνωρίζαμε από την αρχή πως η Θέλτα είναι μια ομάδα με ποιότητα και έπρεπε να κρατήσουμε τη συνοχή μας. Καταφέραμε να προηγηθούμε, όμως δεχθήκαμε την ισοφάριση μόλις δέκα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Αυτό το γκολ μας “έκοψε” τον ενθουσιασμό, ενώ αντίθετα έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση στη Θέλτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας, πρόσθεσε:
«Το δεύτερο γκολ ήρθε πολύ νωρίς στην επανάληψη, κάτι που μας ανάγκασε να πάρουμε ρίσκα. Ανοίξαμε χώρους, όμως η Θέλτα είχε την ποιότητα να το εκμεταλλευτεί και δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες, σκοράροντας ξανά. Δεν θεωρώ ότι υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης – απλώς αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο ανώτερου επιπέδου».
Κλείνοντας, στάθηκε στην ανάγκη καλύτερης διαχείρισης:
«Καταφέραμε να προκαλέσουμε σύγχυση στον αντίπαλο με το 0-1, όμως έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά τις στιγμές στο φινάλε του ημιχρόνου. Αυτή η λεπτομέρεια μας κόστισε ακριβά».






