Football Talk

Το βάπτισμα του πυρός: Βασικός για πρώτη φορά ο Τζίμας - Στην αποστολή και ο Κωστούλας για το League Cup!

Το βάπτισμα του πυρός: Βασικός για πρώτη φορά ο Τζίμας - Στην αποστολή και ο Κωστούλας για το League Cup!
Ο αγώνας με τη Μπάρνσλεϊ για τον τρίτο γύρο του League Cup θα είναι ιδιαίτερης σημασίας για τους δύο Έλληνες της Μπράιτον, Στέφανο Τζίμα και Μπάμπη Κωστούλα, καθώς ο πρώτος θα ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά φέτος, ενώ ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα βρεθεί στην αποοστολή, αναμένοντας να πάρει κι αυτός χρόνο συμμετοχής. 
Το 6-0 επί της Όξφορντ στον προηγούμενο γύρο ήταν το βάπτισμα του πυρός στο σκοράρισμα για τον Στέφανο Τζίμα - πλέον το αποψινό (21:45) κόντρα στη Μπάρνσλεϊ θα αφορά στο ξεκίνημά του ως βασικού με τη φανέλα των «γλάρων». 

Στην αποστολή του Γερμανού προπονητή, Φαμπιάν Χίρτσελερ, θα συμπεριλαμβάνεται και ο Μπάμπης Κωστούλας, που συμμετείχε και αυτός στον προηγούμενο αγώνα του θεσμού, παίρνοντας τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του. 

Η πρόθεση της Μπράιτον για τη χρησιμοποίησή τους αποδεικνύεται με τη σταδιακή τους ενσωμάτωση, όπως ακριβώς είχαν υποσχεθεί και προαναγγείλει κατά τον ερχομό τους, αναδεικνύοντας τη σημασία της επένδυσής τους και της πίστης τους σ' αυτούς, μέσω του  περίφημου... «process»


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης