Football Talk

Νίκη αγνοείται, αλλά... habemus πρώτο σκόρερ στη Βίλα, «χ»ωρίς γκολ το ματς στο «Βιτάλιτι» για τη Νιούκαστλ!

Νίκη αγνοείται, αλλά... habemus πρώτο σκόρερ στη Βίλα, «χ»ωρίς γκολ το ματς στο «Βιτάλιτι» για τη Νιούκαστλ!
Πέντε αγώνες χρειάστηκε η Άστον Βίλα για να σκοράρει, παραπάνω θα χρειαστεί για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη, ευρισκόμενη ήδη στην επικίνδυνη ζώνη, καθώς η Σάντερλαντ την ισοφάρισε και πήρε βαθμό. Εκ διαμέτρου αντίθετο βαθμολογικό βίο διανύει η Μπόρνμουθ, που, ωστόσο επίσης ήρθε ισόπαλη στο γήπεδό της κόντρα στη Νιουκάστλ, σ' ένα αποτέλεσμα δίκαιο, με τους γηπεδούχους να είναι τρίτοι και στο -5 από την ακάθεκτη πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα 1-1  

Ούτε τώρα νίκη για την Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπόρεσε να βρει τη λύση και να σκοράρει για πρώτη φορά στη φετινή Premier League!  

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να πάρει το «τρίποντο» στην έδρα της Σάντερλαντ (21/09, 1-1) των 10 παικτών!  

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, με την πιο αξιοσημείωτη να είναι αυτή του Εβάν Γκισάντ στο 27ο λεπτό.  

Στο 34ο λεπτό, ο Ρεϊνίλντο ανάγκασε τον διαιτητή να του δείξει την κόκκινη κάρτα, καθώς κλώτσησε τον Μάτις Κας εκτός φάσης. 

Λίγο έλειψε οι «μαύρες γάτες» να πάρουν το προβάδισμα στο 52ο λεπτό. Ωστόσο, η κεφαλιά του Ομάρ Αλντερέτε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.  

Η Άστον Βίλα είπε «ευχαριστώ» και ο Μάτι Κας μπόρεσε να σκοράρει με ένα πολύ δυνατό σουτ στο 67΄.  

Όμως, η χαρά των «χωριατών» δεν κράτησε για πολύ. Ο Γκρανίτ Τσάκα πέρασε μία πανέξυπνη μπαλιά στον Γουίλσον Ισιντόρ που «κέρδισε» τον Εμιλιάνο Μαρτίνες για το 1-1 στο 76ο λεπτό.  

Η Άστον Βίλα προσπάθησε να φτάσει στην πρώτη της νίκη, αλλά και πάλι έμεινε μακριά από το «τρίποντο»! 

Μπόνρμουθ - Νιούκαστλ 0-0  

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Μπόρνμουθ απέναντι στη Νιούκαστλ (21/09, 0-0).  

Οι δύο ομάδες «πάλεψαν», έδωσαν μάχες, αλλά έμειναν... μακριά από το γκολ, για την 5η αγωνιστική της Premier League

Ελάχιστες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Στο 15’ η Μπόρνμουθ μπόρεσε να «ανοίξει» το σκορ, με τον Νταβίντ Μπρουκς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.  

Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν πως το 0-0 δεν θα αργούσε να έρθει. Ωστόσο, στα... χασομέρια οι γηπεδούχοι είχαν ξανά μία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν.  

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ επιχείρησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Νικ Πόουπ τού είπε «όχι».  

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο... μηδέν και πρόσθεσαν από έναν βαθμό στο «σακούλι» τους.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης