Football Talk

«Πραγματικότητα το όνειρο - Ανυπομονούμε!»: Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο και η Πάφος ονειρεύονται!

«Πραγματικότητα το όνειρο - Ανυπομονούμε!»: Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο και η Πάφος ονειρεύονται!
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο εν όψει της αυριανής πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό για τη League Stage του Champions League (14/09, 19:45) μίλησε για τη σημασία του αγώνα για αμφότερους, και ιδίως για την ομάδα του, λόγω της παρθενικής της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εστιάζοντας επίσης στη γνωριμία του με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι: «Είναι ένας μεγάλος αγώνας. Κοιτάζουμε και περιμένουμε το παιχνίδι, δουλέψαμε σκληρά την σεζόν. Τ’ όνειρο γίνεται πραγματικότητα, είμαστε εδώ. Περιμένουμε αυτό το παιχνίδι πολύ καιρό, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε πόσο έτοιμοι είμαστε. Όλοι ανυπομονούμε για αύριο για να παίξουμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο».

Για το στυλ παιχνιδού της ομάδας του:

«
Έχουμε το πλάνο μας, δεν αλλάζουμε πολλά. Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο». 

Για το βαθμολογικό κίνητρο και προοπτική: 

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και όλα θα είναι δύσκολα για εμάς. Θέλαμε να είμαστε εδώ και είμαστε χαρούμενοι». 

Για τον Ολυμπιακό και τον Μεντιλίμπαρ:

«Συναντηθήκαμε πολλές φορές όταν ήμουν μαζί με τον Έμερι. Είμαι χαρούμενος που θα τον συναντήσω ξανά».

Για την πίεση ψηλά που χρησιμοποιεί ο Μεντιλίμπαρ:

«Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο όλοι ξέρουμε πως παίζουν οι ομάδες. Έχει ίδια προσέγγιση με αυτή που είχαμε με τον Έμερι».

Νικόλας Κανελλόπουλος 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης