Για τους στόχους που έχει ως νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και για την αποχώρησή του από την Τότεναμ, μίλησε ο Άγγελος Ποστέκογλου.
Ο αντικαταστάτης έγινε του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έγινε ο Άγγελος Ποστέκογλου, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Μάλιστα, ο Ελληνοαυστραλός προπονητής δήλωσε πως ο κύριος στόχος του είναι να κερδίσει τρόπαια με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ αναφέρθηκε και στο «αντίο» από την Τότεναμ, αποκαλύπτοντας ότι γνώριζε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα, πριν τον τελικό του Europa League.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Άγγελου Ποστέκογλου:
«Πάντα έλεγα ότι θέλω να κερδίζω τρόπαια. Αυτό κάνω σε όλη μου την καριέρα και αυτό ακριβώς θέλω να πετύχω με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Στην Τότεναμ τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά. Ήξερα ότι θα φύγω πριν έρθει ο τελικός. Βάλαμε τους οπαδούς της ομάδας σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, όμως κάθε φορά που συναντάω κάποιον στον δρόμο, έρχεται με αγκαλιάζει και θέλει να με βγάλει για δείπνο. Φαντάζομαι ότι κάτι έκανα εν τέλει καλά και εκεί.»
?? Ange Postecoglou: “I’ve already said I want to win trophies. That’s what I’ve done all my career and that’s what ill do here at Nottingham Forest”. pic.twitter.com/XjRDR4fjyR
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 11, 2025






