Ήταν κοινό μυστικό και αυτό που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να ανακοινώνει την πρόσληψη του μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
Μάλιστα ο Ελληνοαυστραλός νωρίτερα μέσα στη μέρα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου όπου είχε και την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας.
Nottingham Forest is delighted to confirm the appointment of Ange Postecoglou as the Club’s First Team Head Coach.
— Nottingham Forest (@NFFC) September 9, 2025
Postecoglou has been in management for over 25 years, arriving on Trentside with experience of regularly competing and winning trophies at the highest level.… pic.twitter.com/Yc2XLrZa7M
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Άγγελο Ποστέκογλου
«Φέρνουμε στον σύλλογο έναν προπονητή που έχει αποδεδειγμένο και σταθερό ιστορικό κατακτήσεων τροπαίων. Η εμπειρία του στην προπονητική ομάδων στο υψηλότερο επίπεδο, μαζί με την επιθυμία του να χτίσει κάτι ξεχωριστό μαζί μας στη Φόρεστ, τον καθιστά έναν φανταστικό άνθρωπο για να μας βοηθήσει στο ταξίδι μας και να πετύχουμε με συνέπεια όλες τις φιλοδοξίες μας.
Αφού κερδίσαμε την άνοδο στην Premier League και στη συνέχεια χτίσαμε με συνέπεια σεζόν με τη σεζόν για να εξασφαλίσουμε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τώρα πρέπει να κάνουμε το σωστό βήμα για να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους και να διεκδικήσουμε τρόπαια. Ο Άγγελος έχει τα διαπιστευτήρια και το ιστορικό για να το κάνει αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μας συνοδεύσει στο φιλόδοξο ταξίδι μας».






