Football Talk

Νέα τιμωρία της UEFA στην ΑΕΚ – Κλειστό το κάτω διάζωμα στο πέταλο με την Αμπερντίν!

Νέα τιμωρία της UEFA στην ΑΕΚ – Κλειστό το κάτω διάζωμα στο πέταλο με την Αμπερντίν!

Νέα τιμωρία στην ΑΕΚ επέβαλε η UEFA, με το βόρειο πέταλο της «OPAP Arena» να παραμένει κλειστό στο ματς με την Αμπερντίν. Παράλληλα, η «Ένωση» δέχθηκε και χρηματικό πρόστιμο.

Τιμωρία στην ΑΕΚ εξαιτίας συμβάντων στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ επέβαλε η UEFA.

Ενεργοποιώντας την ποινή που είχε επιβληθεί με αναστολή στην «Ένωση», η ομοσπονδία αποφάσισε το κλείσιμο των θυρών 19-21-23-25 στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Έτσι, η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς θα αντιμετωπίσει την Αμπερντίν (23/10), στο πρώτο εντός έδρας ματς της League Phase του Conference League, έχοντας κλειστό το κάτω διάζωμα του πετάλου της «OPAP Arena».

Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο στην ΑΕΚ, ύψους 86.000 ευρώ (και επιμερίζεται σε 30.000 ευρώ για καπνογόνα, 18.000 ευρώ για κλειστούς διαδρόμους, 18.000 ευρώ για λέιζερ, 17.500 ευρώ για συνθήματα που δεν συνάδουν με τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας και 2.500 ευρώ για είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο).

Μάλιστα η «Ένωση» τιμωρήθηκε και με μια ακόμη αγωνιστική κεκλεισμένων των συγκεκριμένων θυρών, ωστόσο αυτή η ποινή θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για δυο χρόνια και θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση νέου παραπτώματος.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης