Football Talk

Μπακαγιόκο για ΠΑΟΚ: «Δε θέλω να επικρίνω τον σύλλογο, αλλά οι άνθρωποι που τον διοικούν δεν είχαν δίκαιο!»

Μπακαγιόκο για ΠΑΟΚ: «Δε θέλω να επικρίνω τον σύλλογο, αλλά οι άνθρωποι που τον διοικούν δεν είχαν δίκαιο!»

Για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mundo Deportivo». 

 

Συνέντευξη στο «Mundo Deportivo» παραχώρησε ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να μιλάει για τη θητεία του στους Θεσσαλονικείς, αλλά και για το μέλλον της καριέρας του. 

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο παίκτης:

«Πάντα ευχαριστώ τον Θεό και νιώθω ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι θέμα μοίρας” ανέφερε ο Μπακαγιόκο για το φετινό καλοκαίρι, που έχει μείνει χωρίς ομάδα. “ Ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για σπουδαίες ομάδες και ξέρω ότι ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για μένα. Είμαι έτοιμος γι’ αυτό», συμπλήρωσε. 

Για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ είπε: «Πήγε άσχημα. Αλλά πάντα μπορείς να βρεις κάτι καλό σε όλα. Δεν θέλω να επικρίνω τον σύλλογο, αλλά οι άνθρωποι που τον διοικούν δεν είχαν δίκιο. Είναι μια μεγάλη ιστορία, οπότε ας πούμε απλώς ότι ήταν απλώς μέρος του ταξιδιού μου.» 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης