Football Talk

Βελτιωμένος ο ΟΦΗ - Ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Αλκμάαρ!

Βελτιωμένος ο ΟΦΗ - Ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Αλκμάαρ!
 
Ισόπαλος 2-2 με την Αλκμάαρ ήρθε ο ΟΦΗ με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς  βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι.
 
Οι Κρητικοί μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, όταν οΣενγκέλια έβγαλε την κάθετη στονΦούντα, εκείνος έσπασε στονΘεοδοσουλάκη ο οποίος βρήκε δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια του αγώνα οΟΦΗ είχε τον έλεγχο και συνέχιζε να απειλεί και στο 21’ διπλασίασε τα τέρματά του με τονΣενγκέλια.
 
 
Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησαν οι Κρητικοί και το δεύτερο μέρος του ματς, ωστόσο η ολλανδική ομάδα στο 56’ μείωσε σε 2-1 με τον Μέρτινγκ. Στο 65ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-1, όταν ο Θεοδοσουλάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Αλκμάαρ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

 
Οι Κρητικοί έκαναν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να επηρεάσει αυτό τον ρυθμό και τελικά οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 81ο λεπτό με τον Μάινανς. Μέχρι το φινάλε του αγώνα ο ΟΦΗ απείλησε ξανά ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και έτσι παρά την ισοφάριση έδειξαν ένα πολύ καλό και βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά. 

 
ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Κωστούλας, Λαμπρόπουλος, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Φούντας, Σενγκέλια, Νους, Θεοδοσουλάκης.
 
Στο δεύτερο μέρος από το 66' και μετά η σύνθεση του ΟΦΗ ήταν η εξής:Κατσίκας, Μαρινάκης, Λέουις, Κωστούλας, Κ. Χνάρης, Αποστολάκης, Μ. Χνάρης, Φαϊτάκης, Καινουργιάκης, Σαλσέδο, Γιουνγκ.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης