Επτά ομάδες σε δέκα χρόνια καριέρας έχει αλλάξει ο σέντερ φορ από τη Σκύδρα και η... μπίλια της Ιθάκης του έμελε να βρεθεί στην Πολωνία και στην Πογκόν. Μπορεί η λήξη της σεζόν να περιελάμβανε την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τη Λέγκια Βαρσοβίας με το εντυπωσιακό 4-3 στα πέναλτι, αλλά δύο χρόνια μετά, 82 εμφανίσεις, 52 γκολ και έξι ασίστ λέει την απόλυτη αλήθεια για τη συμβολή του στην πορεία της ομάδας.
Ο πρόεδρος, Άλεξ Χαντιντάγκι, φυσικά και δε θέλει να χάσει τον... Δία του πρωταθλήματος, και βάζει με postάρισμά του τέλος στις οργιάζουσες - δικαίως - φήμες περί μταγραφής του, ένα μόλις χρόνο πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.
Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου είναι απόλυτα σαφής και δίνει απλά και μόνο δύο επιλογές στον Έλληνα σέντερ φορ, τον απόλυτο X factor του στην αναλογία γκολ και νίκη μέσα στη χρονιά, χωρίς να περιμένει προσφορά από κανένα υπό οποιουσδήποτε όρους.
Games should be played on the pitch or by children — not in business.** As the owner of Pogoń, I’m putting an end to all speculation — **Koulouris is not for sale. Not this year. He has one year left on his contract with Pogon and he will fulfill it.
— Alex Haditaghi (@CanDisenchanted) August 2, 2025
If he wants to stay at…
Το περιεχόμενο της ανάρτησης:
«Τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στον αγωνιστικό χώρο ή από παιδιά, όχι στις δουλειές. Ως ιδιοκτήτης της Πογκόν βάζω τέλος σε οποιαδήποτε φήμη. Ο Κουλούρης δεν είναι προς πώληση. Όχι αυτή τη χρονιά. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θα μείνει ως το τέλος του. Εάν θέλει να παραμείνει στην Πογκόν, έχουμε στο τραπέζι πρόταση ανανέωσης για τρία ακόμη χρόνια, η οποία θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου. Εάν θέλει να πάει αλλού μπορεί να το κάνει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Η επιλογή είναι δική του.
Για να το ξεκαθαρίσουμε. Κανένας ατζέντης, παίκτης ή κλαμπ δεν μπορεί να αλλάξει την απόφασή μου. Δεν χρειάζομαι χρήματα και δεν θα δεχτώ καμία πρόταση που δεν είναι σωστή για τον Πογκόν. Εάν συνεχίσει να χάνει παιχνίδια λόγω τραυματισμού, τότε κάθε κλαμπ -συμπεριλαμβανομένου και της Πογκόν- θα πρέπει να επαναξιολογήσει την τιμή του και το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς ».
Ήδη για τη νέα χρονιά έχει πετύχει δύο γκολ σε τρία ματς. Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η χρονιά του και μόνο ο χρόνος που θα δείξει αν (θέλει να) είναι η τελευταία του στην Πολωνία...
Νικόλας Κανελλόπουλος






