Το πρωί οι Γάλλοι έστελναν στην Ισπανία τον Μαροκινό, το μεσημέρι ξανά οι Γάλλοι τον κρατάνε στα σίγουρα στη Μασσαλία!
Όχι επειδή υπολογίζεται απαραίτητα ή δεν είναι προς πώληση, αλλά γιατί η πρόταση που δέχθηκε ο γαλλικός σύλλογος από τους Καταλανούς είναι... λυπηρή, αφού απέχει παρασάγγας από το «πλαφόν» της ομάδας του λιμανιού.
Δημοσίευμα του Footmercato φέρνει τα πάνω - κάτω στην υπόθεση, καθώς τα τρία μόλις εκατομμύρια των Ισπανών είναι για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, πρόταση που, όχι μόνο φυσικά απορρίφθηκε, μα αποδοκιμάστηκε κιόλας από τη διοίκηση των Γάλλων.
? Info : Azzedine Ounahi ??
— Hanif Ben Berkane (@HanifBerkane) July 20, 2025
Ces derniers jours, l’OM a refusé une offre dérisoire de Girona.
Le club espagnol a proposé 3 millions pour 50% du joueur. Aucune avancée dans le dossier Ounahi depuis un moment.
[avec @Santi_J_FM] https://t.co/WzBsNGYnz6
Χαρακτηριστικά, το ρεπορτάζ των Σάντι Αουνά και Χανίφ Μπεν Μπερκάν:
«Ανεπιθύμητος από την Μαρσέιγ, ο Αζεντίν Ουναχί εξακολουθεί να ψάχνει για ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη περίοδο δανεισμού στον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν, ο διεθνής Μαροκινός προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.
Αποκαλύψαμε ότι ο 25χρονος είχε ήδη συμφωνία με την Μπράιτον, η οποία καθυστερεί να κάνει προσφορά στην Ολιμπίκ. Ο σύλλογος της Μασσαλίας, ο οποίος όρισε την τιμή του Μαροκινού άσου στα 12 εκατομμύρια, έλαβε μια προσφορά από την Σπαρτάκ Μόσχας, την οποία ο παίκτης απέρριψε.
Τις τελευταίες ημέρες, η Ζιρόνα ανέλαβε επίσης δράση, τουλάχιστον στην αρχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο ισπανικός σύλλογος έκανε μια προσφορά 3 εκατομμυρίων ευρώ στην Μαρσέιγ για να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Ωστόσο, αυτή η προσφορά κρίθηκε γελοία και σε μεγάλο βαθμό ανεπαρκής από τη διοίκηση της Μασσαλίας, η οποία εξακολουθεί να περιμένει 12 εκατομμύρια ευρώ. Η υπόθεση επομένως εξακολουθεί να είναι σε εκκρεμότητα.»
Νικόλας Κανελλόπουλος






