Football Talk

Αναστάτωση και αναμονή στην εθνική Ισπανίας: Η Μπονματί νοσηλεύεται με ιογενή μηνιγγίτιδα!

Αναστάτωση και αναμονή στην εθνική Ισπανίας: Η Μπονματί νοσηλεύεται με ιογενή μηνιγγίτιδα!
Έξι μέρες μόλις πριν το πρώτο σφύριγμα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γυναικών, η εθνική Ισπανίας καλείται να αντιμετωπίσει την πρώτη της πρόκληση: η μέσος της Μπαρτσελόνα, Αϊτάνα Μπονματί, νοσηλεύεται προσβεβλημένη από ιογενή μηνιγγίτιδα και, όσο ο κίνδυνος εξάπλωσης σ' όλη την αποστολή ελοχεύει, η ίδια παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση.
Την είδηση ανακοίνωσε η Μόντσε Τομέ, ομοσπονδιακή εκλέκτορας της «La Roja», αφού η κάτοχος της Χρυσής Μπάλας αισθάνθηκε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό, εν μέσω της προπόνησης της Παρασκευής (27/06). 


Η απουσία της σαφώς και αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τα επερχόμενα ματς του ομίλου κόντρα σε Βέλγιο και Ιταλία, μιας και πρόκειται για την κορυφαία Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια των τελευταίων δύο ετών, Παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2023 και Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα, τρεις φορές (2021, 2023, 2024) σε πέντε συνεχόμενους (!) τελικούς Champions League (2020-2025)! 

Νικόλας Κανελλόπουλος 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης