Football Talk

Αποχαιρέτησε τον Σαμάτα ο ΠΑΟΚ!

Αποχαιρέτησε τον Σαμάτα ο ΠΑΟΚ!

Το τέλος της συνεργασίας με τον Αλί Σαμάτα ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ να αποχαιρετά τον Τανζανό επιθετικό μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Και επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Αλί Σαμάτα με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον παίκτη, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Ο Τανζανός επιθετικός ενσωματώθηκε στους Θεσσαλονικείς το 2023, καταγράφοντας 64 εμφανίσεις με οκτώ γκολ και εννέα ασίστ με τον 32άχρονο να αποχωρεί από τους «ασπρόμαυρους» ως ελεύθερος.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ποδοσφαιριστής, μαχητής, επαγγελματίας, μα πάνω απ’ όλα ένας υπέροχος άνθρωπος. Μετά από δύο χρόνια ο κύκλος του Αλί Σαμάτα στον ΠΑΟΚ κλείνει.

Ήρθε το καλοκαίρι του 2023. Πρόλαβε μέσα σε δύο χρόνια να ζήσει τα πάντα. Χαρές, λύπες, αμέτρητες στιγμές. Αγάπησε την ομάδα κι αγαπήθηκε από όλους.

Φεύγει ως πρωταθλητής Ελλάδας, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αλί, σ’ ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας σου.

Once PAOK, always PAOK!»
.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης