Football Talk

Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε τον Μανθάτη

Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε τον Μανθάτη
Ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού είναι κι επίσημα ο Γιώργος Μανθάτης με την ομάδα της Βοιωτίας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Την δεύτερη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε ο Λεβαδειακός ο οποίος ανακοίνωσε τον Γιώργο Μανθάτη. Ο 28χρονος άσος, την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Athens Kallithea, με την οποία είχε 29 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μανθάτη.

Με μία πλούσια εμπειρία από τα ελληνικά κι όχι μόνο γήπεδα. Διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, με συνολικά 35 συμμετοχές (7 γκολ), ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική ανδρών.

Ο γεννημένος στις 11/5/97 δεξιός μπακ-χαφ, αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, όπου αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα (29 συμ.), κερδίζοντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδας. Ακολούθησαν ο ΠΑΣ Γιάννινα, η κυπριακή Ανόρθωση, ο Παναιτωλικός και η Athens Kallithea, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε και στη φινλανδική KTP. Παράλληλα έχει εμπειρία και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με 9 συμμετοχές στο Europa League.

Προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με την ομάδα της Καλλιθέας, μετρώντας 29 συμμετοχές και 1 γκολ.

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται με το Νο 14.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Λεβαδειακού!»

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης