Football Talk

Ο Ροντινέι τραγούδησε στα MAD VMA 2025 την Πανσέληνο της Δέσποινας Βανδή! (vid)

Ο Ροντινέι τραγούδησε στα MAD VMA 2025 την Πανσέληνο της Δέσποινας Βανδή! (vid)

Ο Ροντινέι εμφανίστηκε στα MAD VMA 2025 κάνοντας έκπληξη στην Δέσποινα Βανδή τραγουδώντας την Πανσέληνο.

Ο άσος του Ολυμπιακού, απέδειξε για άλλη μία φορά πως πέρα από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες το έχει και με το τραγούδι. Αυτή τη φορά στα φετινά βραβεία MAD VMA 2025, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις.

Την ώρα που η Δέσποινα Βανδή ετοιμαζόταν να βραβευθεί οι θεατές είδαν ξαφνικά να εμφανίζεται σε γιγαντοοθόνη ο Ροντινέι, ο οποίος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τραγούδησε για λίγο την αγαπημένη του επιτυχία «Πανσέληνος» για να ολοκληρώσει με την ατάκα: «Τώρα σας αφήνω γιατί είμαι πολύ κουρασμένο φίλε!».

Όπως ήταν λογικό το κοινό ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα. Η Βανδή, με τη σειρά της, του απάντησε γελώντας: «Είμαι κι εγώ πολύ κουρασμένο, αλλά δεν έχω φύγει Βραζιλία!».



@maria_kalogeri Μπουμ #mpesfypgamw #viral #fypシ #foryoupage #relatable #greece #fyp #foryouu #fypage #athens #olympiacos #rodinei ♬ πρωτότυπος ήχος - maria_kalogeri

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης