Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάρλες Πέρεθ, από τη Θέλτα. Ο Ισπανός φαίνεται πως θα ενταχθεί αμέσως και χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, με τη μορφή δανεισμού.
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τη Θέλτα για λογαριασμό του Κάρλες Πέρεθ, φαίνεται να βρίσκεται ο Άρης, με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται στη Θεσσαλονίκη ως δανεικός.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πέρεθ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027, όμως η Θέλτα θέλει να τον παραχωρήσει, με τον Άρη να μοιάζει μία εξαιρετική λύση.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πέδρο Πάμπλο Αλόνσο, που μίλησε στο «Radio Galega», οι εκπρόσωποι του παίκτη είχαν συνάντηση με τη διοίκηση της Θέλτα το περασμένο σαββατοκύριακο. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η μετακίνησή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα.
Το πιθανότερο σενάριο, όπως μεταδίδεται από την Ισπανία, είναι ο Πέρεθ να ενταχθεί στον Άρη με τη μορφή δανεισμού, χωρίς να υπάρξει μεταγραφικό κόστος για την ελληνική ομάδα. Οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.






