
Εδώ και μήνες το περιμέναμε, πλέον η αναμονή είναι πιο λίγη και συγκεκριμένη από ποτέ. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ αποχωρεί ως πρωταθλητής μεν από τον σύλλογο της ζωής του, μετά από 20 συναπτά έτη, ωστόσο, αυτή ακριβώς η απόφαση είναι η αιτία της… αποκαθήλωσής του στη συνείδηση του κόσμου και στους… τείχους της πόλης.
Ο Άρνε Σλοτ, λίγο πριν το αυριανό ύστατο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας (25/05, 18:00), μίλησε ξεκάθαρα για το παράπονο που έχει ουσιαστικά από τον Άγγλο αμυντικό για την χαλαρή του απόδοση τον τελευταίο καιρό, σκεπτόμενος τη μετακίνησή του.
«Δεν ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του σε κάθε λεπτό της προπόνησης. Κατά την άποψή μου υπήρχαν μερικές στιγμές που θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα, για να το θέσω κομψά. Του είπα ότι είναι πολύ καλύτερος αμυντικός από ό,τι πιστεύει ο κόσμος, αλλά δεν το δείχνει αυτό συνέχεια».
Αναρωτιόμαστε τι θα γίνει σε ενδεχόμενη συνάντησή των οπαδών και του 26χρονου τη νέα χρονιά...
Νικόλας Κανελλόπουλος