Football Talk

Μπέλινγκχαμ: Μπαίνει χειρουργείο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και χάνει την αρχή της νέας σεζόν!

Μπέλινγκχαμ: Μπαίνει χειρουργείο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και χάνει την αρχή της νέας σεζόν!

Την πόρτα του χειρουργείου φαίνεται πως θα περάσει ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, καθώς τον ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα στον ώμο. Βέβαια ο Άγγλος σούπερ σταρ θα αγωνιστεί κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο θα υποβληθεί, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, οποίος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (15/6 – 13/7), θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, χάνοντας έτσι την αρχή της επόμενης σεζόν. Η απουσία του εκτιμάται πως θα είναι τρίμηνη.

Όπως αναφέρει λοιπόν και η Athletic, ο Άγγλος σταρ της «βασίλισσας», θα χειρουργηθεί, καθώς είχε αποκομίσει μια εξάρθρωση ώμου την περσινή σεζόν.  

Οι άνθρωποι της Ρεάλ είχαν δρομολογήσει αυτήν την ενέργεια, καθώς θέλουν να σιγουρευτούν πως ο ποδοσφαιριστής δε θα διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης