
Η αποχώρηση μετρά ήδη αντίστροφα κι όσο η άμμος στην κλεψύδρα στερεύει, ο Κέβιν Ντε Μπρούινε θα παραμένει «πολίτης». Στο τελευταίο του ever εντός έδρας ματς εναντίον της Μπόρνμουθ, ο Βέλγος έτυχε ένθερμης υποδοχής, μ’ ένα πολύ όμορφο πανό προς τιμήν του.
Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπόρνμουθ με διακύβευμα την έξοδο στο Champions League από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, ώστε να κλείσει θετικά μια σεζόν, που χάθηκε στο τετράμηνο Οκτωβρίου – Φεβρουαρίου.
Ως γνωστόν, ο Κέβιν Ντε Μπρούινε μετρά τις τελευταίες του μέρες ως «πολίτης», καθώς δε θα ανανεώσει και θα αποχωρήσει μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια. Το κοινό του «Έτιχαντ» τον ευχαριστεί για την ξεχωριστεί συνεισφορά του, αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στην εποχή κυριαρχίας της ομάδας και του επεφύλασσε υποδοχή με ένα εξαιρετικό πανό.
Νικόλας Κανελλόπουλος