
Αλλάζει η κατανομή των εισιτηρίων του τελικού αφού ο ΟΦΗ επέστρεψε 3000 τα οποία κατέληξαν στα χέρια του Ολυμπιακού.
Έγινε επαναδιάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό.
Αρχικά είχε προβλεφθεί οι δύο ομάδες να λάβουν από 22.000 εισιτήρια περίπου και σε περίπτωση που δεν εξαντλούνταν τα εισιτήρια από κάποιον εκ των δύο φιναλίστ, τα υπόλοιπα θα μεταφέρονταν στην άλλη πλευρά.
Από την στιγμή που ο ΟΦΗ δεν εξάντλησε και τα 22.000 εισιτήρια, τα όσα έμειναν θα πάνε στον Ολυμπιακό ο οποίος πλέον θα έχει 25.000 εισιτήρια.
Οι εμπλεκόμενες πλευρές, αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα ανακατανομή εν αναμονή και της απόφασης της αστυνομίας σχετικά με αναθεώρηση του αρχικού πλάνου και την ανακατανομή των θυρών, για λόγους ασφαλείας των φιλάθλων.