Football Talk

Ο παίκτης που κατέκτησε πρωτάθλημα με τη Λέστερ, δικαιώνεται και παίρνει χρήματα από τον Άρη!

Ο παίκτης που κατέκτησε πρωτάθλημα με τη Λέστερ, δικαιώνεται και παίρνει χρήματα από τον Άρη!

Ο Γιοχάν Μπεναλουάν, μέλος της πρωταθλήτριας Λέστερ του 2016 με τέσσερις συμμετοχές και 65 λεπτά στην Premier League, δικαιώθηκε στη διαμάχη του με τον Άρη! Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε υπέρ του, με την ελληνική ομάδα να υποχρεούται να του καταβάλει 13.000 ευρώ για φορολογικές εκκρεμότητες.

Η απόλυτη δικαίωση για τον Γιοχάν Μπεναλουάν στη «διαμάχη» του με τον Άρη, με την ελληνική ομάδα να πρέπει να του καταβάλλει 13.000 ευρώ!

Ο 38χρονος Γαλλοτυνήσιος, πρώην αμυντικός, είχε αγωνιστεί στους «κίτρινους» τη διετία 2020 - 2022, μετρώντας συνολικά 22 συμμετοχές, αποτελώντας παρελθόν από το καλοκαίρι του 2022

Μετά την αποχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη, προσέφυγε νομικά διεκδικώντας 13.000 ευρώ που σχετίζονταν με φορολογικές υποχρεώσεις. Η πλευρά του Άρη υποστήριζε, ότι δεν υπήρχε υποχρέωση καταβολής του ποσού, ωστόσο η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκρινε διαφορετικά.

Πριν έρθει στην Ελλάδα, ο Μπεναλουάν είχε σημαντική καριέρα στο εξωτερικό, με κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή του στη Λέστερ τη σεζόν 2015 - 2016, όταν η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι κατέκτησε το πιο απρόσμενο πρωτάθλημα στην ιστορία της Premier League. Ο ίδιος κατέγραψε τέσσερις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά, χωρίς γκολ ή ασίστ, αγωνιζόμενος συνολικά για 65 λεπτά.

Μπορεί να μην είχε βασικό ρόλο στην κατάκτηση του αγγλικού τίτλου, ωστόσο το όνομά του παραμένει συνδεδεμένο με εκείνη τη «χρυσή» σεζόν της Λέστερ. Και τώρα, βρίσκει ξανά το δίκιο του – αυτήν τη φορά… απέναντι στον Άρη.

Άννη Καλοφωλιά 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης