γράφει : Δημήτρης Μανάκος
Αντιμέτωπος με ακόμη ένα… ban και πιο συγκεκριμένα το τέταρτο, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου φαίνεται να μην έχουν τέλος.
«Μπλεξίματα» για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δέχτηκε το τέταρτο ban από τη FIFA, με τους Ηπειρώτες να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.
Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα για τονΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται... Η FIFA στις 17 Απριλίου επέβαλε ακόμη ένα ban στους Ηπειρώτες για οφειλή σε ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό και πλέον ο σύλλογος των Ιωαννίνων έφτασε τους τέσσερις περιορισμούς.
Η ομάδα των Ιωαννίνων πρέπει να επιλύσει τις οφειλές της μέχρι τις 30 Ιουνίου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες τρεις μεταγραφικές περιόδους.






