Από τις 18 Ιανουαρίου και την ήττα από τη Λεγανές, η Ατλέτικο ήταν διεκδικήτρια των τίτλων στην Ισπανία και εκτός συνόρων ανέμενε τη μεγάλη μάχη για τους «16» του Champions League με τη συμπολίτισσα Ρεάλ. Δύο μήνες αργότερα, έχουν αλλάξει πολλά. Η Ευρώπη δεν υπάρχει, όπως και το… πρωτάθλημα σχεδόν πλέον, μετά την ισοπαλία με την Εσπανιόλ και το – 9 από την Μπαρτσελόνα των 66 βαθμών.
Το Copa del Rey την κρατά «ζωντανή» και αποτελεί σημαντικό στόχο, ως τέτοιος όμως έχει ανάλογης σημασίας εμπόδιο. Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη από τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν και έχανε δύο συνεχόμενες φορές από τις… Λεγανές (15/012, 1-0) και Ατλέτικο (21/12, 2-1) κι αναπόφευκτα έχει το μομέντουμ της τελικής ευθείας.
Το εντυπωσιακό 4-4 του πρώτου ημιτελικού κρατά από μια κλωστή τις λεπτές ισορροπίες, αλλά οι απώλειες των «ροχιμπλάνκος» θα σταματήσουν εδώ – τουλάχιστον για την ώρα. Παρά το πρόσφατο 4-2 εντός έδρας, θεωρούμε πως θα «ρεφάρει» και θα ανατρέψει τους συσχετισμούς.
Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:
(02/04) Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1 και G/G με απόδοση στο 4.33 από τη Betsson.






