
Χαμόγελα και… πίκρες περιελάβανε η 4η αγωνιστική των play – off της Super League 2, με την ΑΕΛ και τον Ηρακλή να έχουν βίους αντίθετους. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΛ πέρασε άνετα με 3-0 το «εμπόδιο» του Μακεδονικού, πανηγυρίζοντας βέβαια περισσότερο, το γκολ του ΠΑΣ Γίαννινα στις καθυστερήσεις, που άφησε τον Ηρακλή σχεδόν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.
ΑΕΛ και Ηρακλής, πράξη… τελευταία (;), με τους «βυσσινί» να νικούν εύκολα με 3-0 τον Μακεδονικό, και τον «Γηραιό» να ισοφαρίζεται με 2-2 στις καθυστερήσεις. «Δράστης» ο Μάντζης, ο οποίος φαίνεται να στερεί την άνοδο για τους «κυανόλευκους».
Η αναμέτρηση του Ηρακλή και του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπη. Όλα έδειχναν, με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, πως οι γηπεδούχοι θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα. Όμως λογάριαζαν χωρίς… τον Μάντζη.
Τα γκολ του Κούστα και του Τσιριγώτη, στο 16’ και στο 45+1, έδωσαν ισχυρό προβάδισμα στον «Γηραιό». Τα πράγματα άλλαξαν εντελώς όμως στο δεύτερο μέρος, με τους «Γιαννιώτες» να αντιδρούν, μειώνοντας με τον Χάινριχ στο 63. Το γκολ της ισοφάρισης έβαλε ο Μάντζης, στην τελευταία φάση του αγώνα, κάνοντας το έργο του Ηρακλή για την άνοδο, σχεδόν ακατόρθωτο, με την ΑΕΛ πλέον να «αγαλλιάζει» το πρωτάθλημα.