Football Talk

Άνετη πρόκριση της Μπαρτσελόνα, περιμένει Ντόρτμουντ ή Λιλ – Εκτός Champions League ο Παυλίδης!

Άνετη πρόκριση της Μπαρτσελόνα, περιμένει Ντόρτμουντ ή Λιλ – Εκτός Champions League ο Παυλίδης!

Εξαιρετικό ποδόσφαιρο, «πάτημα» στο… γκάζι όσο και όταν έπρεπε, εξαιρετική διαχείριση και δεύτερη νίκη επί της Μπενφίκα. Κάπως έτσι, συνοψίζεται το βράδυ της Μπαρτσελόνα στο «Ολίμπικο», με τους Καταλανούς να διαθέτουν στις τάξεις τους έναν εκπληκτικό Λαμίν Γιαμάλ και να επικρατούν με 3-1! Κορυφαίος ο «μικρός», είχε ασίστ σε γκολ που δεν μέτρησε ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Μία πολύ άνετη πρόκριση πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη, με τους Καταλανούς να σημειώνουν και δεύτερη νίκη σε βάρος των Πορτογάλων, αυτήν τη φορά μέσα στο «Ολίμπικο».

Το τελικό 3-1 προέκυψε από το πρώτο ημίχρονο και με χαρακτηριστική ευκολία, με το σύνολο του Χάνσι Φλικ να έχει τρομερά κέφια, σε συνδυασμό με τον εκπληκτικό Λαμίν Γιαμάλ, που έκανε τα… πάντα σε μισή ώρα!
Glx85DVWoAArfBi.jpeg

Συγκεκριμένα, αυτός ήταν που έδωσε την ασίστ στον Ραφίνια, για το 1-0 στο 11ο λεπτό, με τους «αετούς», όμως, να «απαντούν» και να ισοφαρίζουν με τον Οταμέντι.

Δεν επηρεάστηκε από το εν λόγω γεγονός η Μπαρτσελόνα, συνέχισε να πιέζει και ανταμείφθηκε για τη λογική της στο 27ο λεπτό. Ο «μικρός» έκανε το 2-1 με εκπληκτικό σουτ και όλα πήραν τον… δρόμο τους.

Στο 42’ «κλείδωσε» το αποτέλεσμα με τον Ραφίνια, έπειτα από εξαιρετικά εκδηλωμένη κόντρα επίθεση και η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος.

Στην «επανάληψη», ο ρυθμός έπεσε σε μεγάλο βαθμό και ουδείς πήρε ρίσκα. Διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα η Μπαρτσελόνα, είχε ασίστ ο Παυλίδης σε γκολ της Μπενφίκα, αλλά ήταν εκτεθειμένος και ο Έλληνας τίθεται εκτός Champions League!

Πλέον, η Μπαρτσελόνα αναμένει ποια εκ των Μπορούσια Ντόρτμουντ ή Λιλ θα βρεθεί στα προημιτελικά, προκειμένου να την βρει απέναντί της… Οψόμεθα!

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0