Football Talk

Πρόβλημα στην Ίντερ: Χάνει και τον Ζιελίνσκι!

Πρόβλημα στην Ίντερ: Χάνει και τον Ζιελίνσκι!

Άλλη μία ατυχία χτύπησε την Ίντερ λίγο πριν τη ρεβάνς με τη Φέγενορντ για το Champions League, καθώς ο Πιοτρ Ζιελίνσκι θα μείνει δύο μήνες εκτός, λόγω τραυματισμού.

Νέο πλήγμα για την Ίντερ, που χάνει έναν ακόμα παίκτη πριν τη ρεβάνς με τη Φέγενορντ για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Μετά τον τραυματισμό του Ντιμάρκο, ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις απουσίες και ο Πιοτρ Ζιελίνσκι. Ο Πολωνός μέσος αγωνίστηκε στην αναμέτρηση των «νερατζούρι» με τη Μόντσα (08/03, 3-2), αλλά αποχώρησε στο 70ο λεπτό με τραυματισμό στους συνδέσμους της δεξιάς του γάμπας, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, για να πάρει τη θέση του ο Μικιταριάν.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Ζιελίνσκι θα χάσει δύο μήνες αγωνιστικής δράσης, με κίνδυνο να μην προλάβει το τέλος της σεζόν. Πιθανή κρίνεται η επιστροφή του τον Ιούνιο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης