Football Talk

Καραδοκεί για τετράδα ο Άρης, που επέστρεψε στις νίκες εναντίον του Παναιτωλικού!

Καραδοκεί για τετράδα ο Άρης, που επέστρεψε στις νίκες εναντίον του Παναιτωλικού!

Ο Άρης πήρε ένα μεγάλο «τρίποντο» κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που μπορεί να αποβεί καθοριστικό για τις θέσεις στην τελική οκτάδα της βαθμολογικής κατάταξης. Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες μετά το «κάζο» στη Λιβαδειά, με πρωταγωνιστές τους Μορόν και Μόντσου, στερώντας βαθμούς από τον Παναιτωλικό, που παλεύει για τη διασφάλιση της ζώνης 5-8.

Την οδυνηρή ήττα της Λιβαδειάς, άφησε πίσω ο Άρης, που πανηγύρισε ένα σημαντικό εντός έδρας «τρίποντο», κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 24η της Stoiximan Super League. Με υπογραφή Μορόν, που έφτασε τα 14 γκολ φέτος, και τη μεγάλη εμφάνιση του Μόντσου, σε ρόλο δημιουργού και σκόρερ, πανηγύρισε μια δύσκολη και σημαντική εντός έδρας νίκη, που τον φέρνει μια «ανάσα» από την πρώτη τετράδα.  

Ο Άρης έδειξε από πολύ νωρίς τις προθέσεις του κόντρα στον Παναιτωλικό, με την πρώτη ουσιαστική επίσκεψη των γηπεδούχων στην αντίπαλη εστία, να έρχεται μόλις στο 3’.  Ο Μορόν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσάβες, όμως νικήθηκε από τον κίπερ του Παναιτωλικού.

Η πίεση του Άρη στην περιοχή των φιλοξενούμενων έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο 13’. Μετά από μια ωραία εκτέλεση κόρνερ από τον Μόντσου, ο Λορέν Μορόν πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 του Άρη. Με αυτό το γκολ, ο Ισπανός επιθετικός φτάνει τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα και ισοφαρίζει την προηγούμενη του επίδοση, στην κανονική διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Στο 19’, οι κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης», φώναξαν συντονισμένα το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, όπως γίνεται σε κάθε εντός έδρας ματς του Άρη.

Στο 30’, ο δημιουργός του πρώτου γκολ Μόντσου, έκανε το 2-0, με μια τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ, που έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Τσάβες.

Στο 43’, ένα καταπληκτικό σουτ του Σιφουέντες, υποχρέωσε τον Τσάβες σε μια εντυπωσιακή επέμβαση, με τον Φαμπιάνο να παίρνει το «ριμπάουντ» για να οδηγήσει την μπάλα στην εστία. Ωστόσο, μετά από εξέταση του VAR, ο παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Ντίαζ μείωσε για τον Παναιτωλικό. Το γκολ των φιλοξενούμενων αποτέλεσε έμπνευση των αλλαγών του Γιάννη Πετράκη, καθώς ο Τετέι άνοιξε την μπάλα, ο Ντίαζ την υποδέχτηκε, και πλάσαρε εξαιρετικά για το 2-1.

Στο 67’, οι ίδιοι παίκτες δημιούργησαν ξανά μια «υποψία» απειλής για την περιοχή του Κουέστα. Ο Τετέι βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, όμως δεν πλάσαρε και η μπαλιά του στον Ντίας κόπηκε.

Το 2-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ, χαρίζοντας στο σύνολο του Ουζουνίδη, τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, με φόντο τη συνέχεια, ως το τέλος της κανονικής διάρκειας της τρέχουσας Stoiximan Super League.

Άρης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κουέστα, Μάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μεντίλ, Μόντσου, Σιφουέντες, Νταρίντα, Φετφατζίδης, Σπίκιτς, Μορόν

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας, Κουντούρης, Λουίς, Λιάβας, Νικολάου, Ρόα, Μάντεβατς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης