Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται για την πρόκριση και μόνο στη Ρουμάνια και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πλην του αγώνα, γνωστοποίησε την επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα στο γκρουπ των αρχηγών των πρωταθλητών Ελλάδας.
Πέλκας… is back, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη και στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, αλλά και στους φορείς του περιβραχιονίου, σ’ ένα ρόλο γνωστό γι’ αυτόν, αφού διετέλεσε αρχηγός στην πρώτη του θητεία.
Στην συνέντευξη Τύπου στη Ρουμανία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δημοσιοποίησε τη συγκεκριμένη εσωτερική αλλαγή, αποδεικνύοντας την πίστη του – όπως και του συλλόγου – στην ηγετική προσωπικότητα του 31 επιτελικού χαφ.
«Θέλω μόνο να ανακοινώσω ότι από σήμερα και στο εξής και ο Πέλκας θα είναι στους αρχηγούς. Μέχρι τώρα δεν είχε ανακοινωθεί αυτό. Είναι ένας ηγέτης, είναι έξυπνος. Είναι επιτυχία της διοίκησης ότι τον έφερε πίσω.»
Νικόλας Κανελλόπουλος






