Η ανακοίνωση της Super League, έπειτα από τη συνεδρίαση του ΔΣ το μεσημέρι της Δευτέρας (10/02) για τις αποφάσεις επί του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου.
Έπειτα από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, το μεσημέρι της Δευτέρας (10/02), πάρθηκε η απόφαση ομόφωνα από όλα τα μέλη.
Η Λίγκα έβγαλε σχετική ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες ενέργειες, τόσο από τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και από την αντιπρόεδρο, προκειμένου να καταργηθούν ή να τροποποιηθούν οι νομοθετικές διατάξεις που προσβάλλουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.
Η ανακοίνωση της Λίγκας:
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε να εξουσιοδοτηθούν ο Πρόεδρος και η Αναπληρώτρια Πρόεδρος να προβούν, σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο., σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, προκειμένου να καταργηθούν ή να τροποποιηθούν σαθρές νομοθετικές διατάξεις, οι οποίες προσβάλλουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, όπως λ.χ. οι διατάξεις περί εξουσίας της ΔΕΑΒ να επιβάλλει ποινές κεκλεισμένων των θυρών και οι διατάξεις που προβλέπουν την επιβολή ποινικής φύσεως περιοριστικών όρων εις βάρος ποδοσφαιριστών και προπονητών.






