Football Talk

Και επίσημα παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας ο Λιβάι Γκαρσία!

Και επίσημα παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας ο Λιβάι Γκαρσία!

Με κάθε επισημότητα είναι πια παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας ο Λιβάι Γκαρσία, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να υπογράφει συμβόλαιο για 3,5 έτη.

Και επίσημα τέλος από την ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία, με τον 27χρονο να βρήκε νέο σταθμό στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο για 3,5 χρόνια με την Σπάρτακ Μόσχας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το deal ανήλθε στα 18 με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρώην παίκτης της «Ένωσης» ενσωματώθηκε ήδη στην αποστολή της Σπαρτάκ, με τον ίδιο να βρίσκεται στο Αμπου Ντάμπι, αρχίζοντας την προετοιμασία με την ομάδα.

Να θυμίσουμε πως ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα double τη σεζόν 2022-23, έχοντας καταγράψει 56 γκολ σε 160 συμμετοχές.


Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Λιβάι Γκαρσία στη ρωσική Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Λιβάι Γκαρσία ήρθε στην ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο του 2020 από τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 160 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας στο ενεργητικό του 56 γκολ και 27 ασίστ, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το Νταμπλ το 2023.

Λιβάι, η οικογένεια της ΑΕΚ σε ευχαριστεί για την προσφορά σου στον σύλλογο και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου.»


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης