Football Talk

Στην πόρτα της εξόδου ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, πρόταση από Βραζιλία

Στην πόρτα της εξόδου ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, πρόταση από Βραζιλία
Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί πρόταση από την Βραζιλία για την παραχώρηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο άσο να βρίσκεται στο στόχαστρο και ομάδων από τις ΗΠΑ.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται άμεσα τις επόμενες ημέρες ο Πορτογάλος μέσος να πει αντίο στην Ελλάδα.

Ο 32χρονος Πορτογάλος έχει δεχτεί πρόταση από την Σπορτ Ρεσίφε της Βραζιλίας, ενώ έχει δεχθεί κρούσεις και από ομάδες τόσο του MLS όσο και του Κατάρ.

Το συμβόλαιο του Σέρτζιο Ολιβέιρα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 αλλά επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να μην συνεχιστεί η συνεργασία, από την στιγμή μάλιστα που ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χοσέ Μεντιλίμπαρ.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0