
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Στέφανος Τζίμας στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με τον 19χρονο να πετυχαίνει το ένατο γκολ με τη Νυρεμβέργη, στη νίκη της ομάδας του με 2-1 απέναντι στην Καρλσρούη.
Πρωταγωνιστής για ακόμα μία αγωνιστική ήταν ο Στέφανος Τζίμας!
Στα καλύτερά του βρίσκεται ο 19χρονος επιθετικός, καθώς πέτυχε ακόμα ένα γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με τη φανέλα της Νυρεμβέργης. Αυτό ήταν το ένατο τέρμα, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να σκοράρει απέναντι στην Καρλσρούη, συμβάλλοντας στην επικράτησή της με 2-1.
Έτσι, η Νυρεμβέργη βρίσκεται στο -6 από το Αμβούργο το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με δύο ακόμα ομάδες, λόγω της διαφοράς τερμάτων.
Stefanos Tzimas - last 6 Zweite Bundesliga games for Nürnberg:
— Football Talent Scout - Jacek Kulig (@FTalentScout) January 19, 2025
vs Paderborn ⚽️
vs Fortuna Düsseldorf ⚽️
vs Elversberg ?️
vs Köln ❌
vs Eintracht Braunschweig ⚽️
vs Karlsruhe ⚽️
One of the most exciting teenage strikers in Europe. Huge future ahead! ??? pic.twitter.com/EH109qe74s
Κωνσταντίνα Αρμακόλα