Football Talk

«Ο διαιτητής έκανε όργια»: Έξω φρενών ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το Αστέρας Β’ – Παναχαϊκή! - Η ανακοίνωση της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ (video)

«Ο διαιτητής έκανε όργια»: Έξω φρενών ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το Αστέρας Β’ – Παναχαϊκή! - Η ανακοίνωση της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ (video)

Η Παναχαϊκή γνώρισε την πρώτη της ήττα έπειτα από πέντε παιχνίδια, από τον Αστέρα Aktor Β’ (2-1) στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τον Σούλη Παπαδόπουλο, να εξαπολύει… πύρα κατά της διαιτησίας του Παπαγεωργόπουλου και την Πατρινή ΠΑΕ να εκδίδει σχετική ανακοίνωση!

Με τη διαιτησία τα «έβαλε» ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος, μετά την ήττα της ομάδας του στην Τρίπολη, από τον Αστέρα Aktor Β’, για την 11η αγωνιστική της Super League 2, με 2-1.

Ο έμπειρος τεχνικός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέναλτι που ζητούν οι «κοκκινόμαυροι» στο τράβηγμα του Τουρκοχωρίτη στον Ρόβα, μέσα στην περιοχή, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ισχυρίστηκε ότι ο διαιτητής δεν υπέδειξε ξεκάθαρη παράβαση λέγοντας στους ανθρώπους της ομάδας ότι: «ήταν στο τελευταίο λεπτό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:

«Πάνω από 20 φάουλ υπέρ μας, πάνω από 15 κατά μας, τα πλάγια όλα ανάποδα. Δεν θα πω για το πέναλτι στο τέλος που δεν μας έδωσε, ούτε για την αγκωνιά που δέχτηκε ο Καραγιάννης στο 43′. Ο διαιτητής έκανε όργια, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Σήμερα και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είχα την αίσθηση ότι έπαιζα με την ΑΕΚ την πρώτη ομάδα και με τον Αστέρα Τρίπολης την πρώτη ομάδα.

Λυπάμαι πάρα πολύ, γιατί τα παιχνίδια τα δείχνει και η τηλεόραση και όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο καταλαβαίνουν τι λέω. Δεν γίνεται μια Β’ ομάδα, που βρίσκεται εδώ για να εξελιχθεί το ποδόσφαιρο, να κερδίζει επειδή έχει την πρώτη ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Η Παναχαϊκή είναι πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Όσα έχουμε δει και ζήσει από τους διαιτητές σε αυτά τα δύο παιχνίδια, δεν έχει ξαναγίνει.

Αυτό το πέναλτι δεν γίνεται να μην το δίνει ο διαιτητής και μετά μας λέει ‘ήταν στο τελευταίο λεπτό και δεν ήμουν σίγουρος αν είναι ή δεν είναι’. Στην αρχή δεν παίρνουμε πέναλτι επειδή είναι νωρίς, στο τέλος δεν παίρνουμε πέναλτι επειδή είναι αργά, να μην ξεκινάει και να μην τελειώνει το παιχνίδι για να μην παίρνουμε πέναλτι.

Το πρώτο γκολ ήρθε από μια κόντρα στο κέντρο και το δεύτερο ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ. Πετύχαμε και εμείς ένα πολύ ωραίο γκολ. Μόλις έγινε το 2-0, ο διαιτητής έπαιζε 50-50 και για δέκα λεπτά είδατε τι ωραίο ποδόσφαιρο παίξαμε. Μόλις έγινε 2-1, άρχισε πάλι να σφυρίζει όπως ήθελε ξανά και ξανά. Είναι κρίμα, ειλικρινά είναι κρίμα»

Σε συνέχεια των δηλώσεών του Παπαδόπουλου, η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος» και «εγκλήματα»… δείχνοντας συγκεκριμένες φάσεις της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ…

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, γι’ αυτό και σήμερα θα ξεκινήσουμε αλλιώς! Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τη φιλοξενία τόσο της ομάδας μας, όσο και των φιλάθλων μας.

Όσο για την διαιτησία και πάλι, κατάφερες να γελοιοποιηθείς! Αλλά δεν ήσουνα μόνος σου, είχες και βοηθούς…

Θα θέλαμε να μας εξηγήσει ο κύριος Παπαγεωργόπουλος ακριβώς:

1.⁠Πως γίνεται η αγκωνιά του Ρέτζιτς στον Καραγιάννη, αντί για φάουλ και κίτρινη στον παίκτη του Αστέρα, να γίνει ευκαιρία για τον Αστέρα;;

2.⁠Πως γίνεται να μπαίνει παίκτης μόνος του, πριν σηκώσει πινακίδα ο τέταρτος και να μην τιμωρείται με κίτρινη κάρτα στον ξεκάθαρο κανονισμό;; Μιλάμε για τον Καλλαντζή που λίγο αργότερα τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη (κανονικά)!!!

3.⁠Τι μπορεί να είδες στη φάση του πέναλτι στον Ρόβα, που μέχρι και οι γηπεδούχοι σταμάτησαν;; Το «ήταν αργά» (94ο λεπτό, σαν απάντηση δεν θα το εκλάβουμε ούτε σαν αστείο!!

4. Πως γίνεται μετά το 2-0 να είναι όλα 50-50 και με το 2-1 να αλλάζουν ξανά;

Πες μας τι εντολή είχες πάρει! Αν έκανες μεγάλο λάθος όπως είπες στον 4ο, τότε το λάθος είναι αλλού….

Υ.Γ.: Είναι απορία μας αν ο κύριος Λανουά έχει υπόψιν του τι γίνεται με τις διαιτησίες της Παναχαϊκής τις τελευταίες αγωνιστικές. Από ενδιαφέρον αναρωτιόμαστε…

Αλήθεια τι έγινε με τον κύριο Ασβεστόπουλο, στην αλλοίωση αποτελέσματος της προηγούμενης αγωνιστικής;

Υ.Γ. 2: Ελπίζουμε να μην έχουμε τα ίδια και στον προσεχή αγώνα του Κυπέλλου…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης