Football Talk

«Μόνο… τόσο θα βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός, αν κερδίσει;» - Το χρηματικό ποσό για τον νικητή του Conference League!

«Μόνο… τόσο θα βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός, αν κερδίσει;» - Το χρηματικό ποσό για τον νικητή του Conference League!

Γνωστό έγινε το ποσό που θα λάβει ο νικητής του Europa Conference League και άπαντες αναρωτιούνται γιατί αυτό είναι τόσο… μικρό. Ρωτούν τον λόγο, το σχολιάζουν επικριτικά και αναμένουν απλώς αν ο Ολυμπιακός ή η Φιορεντίνα, θα σηκώσει το τρόπαιο!

Πρόκειται για μία τεράστια ημέρα για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός, για πρώτη φορά στην ιστορία του, βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι γεγονός.

Το Europa Conference League και η σέντρα του τελικού απέχουν πλέον μερικές ώρες και ολόκληρη η πρωτεύουσα μοιάζει να «ζει» για αυτό. Ωστόσο, πριν από μερικά λεπτά, αρκετοί φίλοι άλλων ομάδων στο Twitter, έμοιαζαν να ξαφνιάζονται με το χρηματικό έπαθλο, το οποίο θα εξασφαλίσει η ομάδα που το βράδυ θα… πανηγυρίζει.

Είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε είναι η Φιορεντίνα, η οικονομική διαφορά που θα προκύψει μεταξύ τους ορίζεται περίπου στα δύο εκατομμύρια. Τι εννοούμε με αυτό; Πως ο νικητής θα βάλει 5 εκατομμύρια στα ταμεία του, ως μπόνους κατάκτησης, ενώ η ομάδα που θα ηττηθεί, δύο λιγότερα.

Προφανώς το εν λόγω ποσό θεωρήθηκε ιδιαίτερα μικρό από το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό, με την πλειοψηφία των σχολίων να αναρωτιούνται για ποιον λόγο να ρισκάρουν οι δύο ομάδες.

«Είναι πολύ μικρό το ποσό», έγραψε ένας φίλος στα social media.

«Γιατί να ρισκάρουν για κούραση και τραυματισμούς», αναρωτήθηκε ένας άλλος.

«Το ποσό για τον νικητή είναι… τίποτα», συμπλήρωσε ένας τρίτος.

Ενώ υπήρχε και το πιο… καυστικό σχόλιο, σύμφωνα με το οποίο, αυτά τα 5 εκατομμύρια δεν φτάνουν… ούτε για τους μισθούς δύο top class ποδοσφαιριστών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0