Football Talk

Όταν ο Fabrizio Romano μιλούσε για ΑΕΚ και Μπάλντοκ: Οι συζητήσεις, ο Παναθηναϊκός και οι… τίτλοι!

Όταν ο Fabrizio Romano μιλούσε για ΑΕΚ και Μπάλντοκ: Οι συζητήσεις, ο Παναθηναϊκός και οι… τίτλοι!

Επίσημα στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Τζορτζ Μπάλντοκ, που θα φορά τα πράσινα μέχρι το καλοκαίρι του 2027! «Διάλεξα τον Παναθηναϊκό γιατί θέλω να αγωνιστώ σε ομάδα που πρωταγωνιστεί και να κερδίσω τίτλους», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις. Και εμείς θυμόμαστε το tweet του έγκριτου δημοσιογράφου, Fabrizio Romano, to 2023, που εν τέλει… έπεσε έξω!

Ο Παναθηναϊκός, πριν από μερικές ώρες, ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον 31χρονιο δεξιό μπακ, Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος θα αγωνίζεται με τα πράσινα από τη νέα σεζόν.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέστησε επίσημη τη συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας μέχρι το 2027.

Στο ενεργητικό του. ο Έλληνας μπακ έχει καταγράψει 219 συμμετοχές με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (τις 83 από αυτές στην Premier League), έχει πετύχει έξι γκολ και έχει μοιράσει 16 ασίστ, ενώ συμμετείχε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023.

Από εκεί και πέρα, να θυμίσουμε πως αν κάποιος μπορούσε να έχει προβλέψει πολύ νωρίτερα, μία τέτοιου είδους μεταγραφή, αυτός θα ήταν ο Fabrizio Romano. Και όμως, πολλές φορές, ακόμη και οι… κορυφαίοι στο είδος τους, κάνουν λάθη. Διότι αν γυρίσει κανείς τον χρόνο στο καλοκαίρι του 2023, μπορεί να βρει το tweet του Romano, το οποίο ενέπλεκε τον διεθνή μπακ με την ΑΕΚ.

Έκανε λόγο για συζητήσεις, πιθανώς αυτές θα υπήρξαν με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά εν τέλει, ο Έλληνας θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό! Συμβαίνουν και αυτά…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0