Football Talk

«Στραβοπατήματα» για Ρόμα και Ίντερ - Σωτηρία για Έμπολι και υποβιβασμός για Φροζινόνε στο φινάλε της Serie A! (video)

«Στραβοπατήματα» για Ρόμα και Ίντερ - Σωτηρία για Έμπολι και υποβιβασμός για Φροζινόνε στο φινάλε της Serie A! (video)

Ένα φινάλε που «έσπασε» καρδιές στη Serie A, με την Φροζινόνε να χάνει τη μάχη παραμονής (1-0 από την Ουντινέζε) και να επιστρέφει στη Serie B. Ηττήθηκε η Ρόμα από την Έμπολι  που παρέμεινε στη πρώτη κατηγορία με buzzer beater του Νιάνγκ (2-1). Ισοπαλία για τους πρωταθλητές στη Βερόνα (2-2).

Η τελευταία στροφή της Serie A, «έκρυβε» μία ανεπανάληπτη μάχη παραμονής, καθώς απέμενε η ομάδα που θα ακολουθούσε τις Σαλερνιτάνα και Σασουόλο στη δεύτερη κατηγορία.

Φροζινόνε – Ουντινέζε 0-1

Η ήττα της Φροζινόνε από την Ουντινέζε του Φάμπιο Καναβάρο, με «χρυσό» σκόρερ τον Ντέιβις στο 76ο λεπτό, έστειλε τους γηπεδούχους στην άβυσσο και τους «φριουλάνι» στον έβδομο ουρανό, καθώς εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έμπολι – Ρόμα 2-1

Η Έμπολι χρειαζόταν τη νίκη για να είναι ήσυχη και τα κατάφερε απέναντι στους Ρωμαίους του Ντανιέλε ντε Ρόσι. Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Καντσελιέρι για να δει τον Χουσέμ Αουάρ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ένα γκολ για τη Ρόμα ακυρώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, εξέλιξη που «έσωσε» την Έμπολι, η οποία βρήκε επικό γκολ νίκης στις καθυστερήσεις με δράστη το Νιάνγκ (90+3’).


Βερόνα – Ίντερ 2-2

Ακόμη μία γηπεδούχος που πήρε αποτέλεσμα και μάλιστα με σχετική άνεση απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά και «εστεμμένη» πρωταθλήτρια Ίντερ. Οι Βερονέζοι δεν κινδύνευαν μαθηματικά, αλλά έπραξαν το καθήκον τους και μάλιστα απέσπασαν βαθμό από την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι. Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό για την ομάδα του για να δεχτεί ολοκληρωτική ανατροπή από την Βερόνα και μάλιστα μέσα σε 20 λεπτά. Ο Νοσλίν στο 16’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, για να φτιάξει τον Σουσλόβ στο 37’ ο οποίος υπέγραψε το 2-1 για την ομάδα του.

Η Ίντερ αν και με πολλές αλλαγές, είχε απάντηση και πάλι με τον Αρναούτοβιτς στο 45+1’ του πρώτου ημιχρόνου.

Το 2-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.


Λάτσιο – Σασουόλο 1-1

Ίσως το πιο αδιάφορο παιχνίδι της βραδιάς, με την υποβιβασμένη Σασουόλο να παίρνει βαθμό από την Λάτσιο και να αποχαιρετά τη Serie A με το κεφάλι ψηλά. Τσακάνι (60’) και Βίτι (66’) οι σκόρερ των Λάτσιο και Σασουόλο αντίστοιχα.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0