Football Talk

«Ποια Super League;»: Ο τίτλος άλλαξε 11 φορές χέρια στα 90' της τελευταίας αγωνιστικής στη Δανία! (video)

«Ποια Super League;»: Ο τίτλος άλλαξε 11 φορές χέρια στα 90' της τελευταίας αγωνιστικής στη Δανία! (video)

Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς! Μπρόντμπι και Μίντιλαντ έκαναν την κούρσα τίτλου στην Ελλάδα, να μοιάζει... απλή υπόθεση, μπροστά σε όσα έγιναν στο πρωτάθλημα της Δανίας!

Μία τελευταία αγωνιστική για γερά νεύρα και βγαλμένη από τα πιο... τρελά σενάρια επιστημονικής φαντασίας ήταν αυτή του Πρωταθλήματος Δανίας. Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε «αυτά δεν γίνονται»! Κι όμως έγινε…


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Μπρόντμπι ήταν πρώτη στη βαθμολογία με 62 βαθμούς και με νίκη απέναντι στην αδιάφορη Άαρχους θα έπαιρνε τον τίτλο, μπροστά στους οπαδούς της.

Από την άλλη, την ίδια ώρα, η δεύτερη Μίντιλαντ είχε επίσης 62 βαθμούς και χρειαζόταν οπωσδήποτε βαθμό με συνδυασμό με «στραβοπάτημα» της πρωτοπόρου για να στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια Δανίας. Κι αυτό, γιατί η Μπρόντμπι είχε μία ασφαλή διαφορά τερμάτων (+7). Αντίπαλος της Μίντιλαντ, η Σίλκεμποργκ, επίσης βαθμολογικά αδιάφορη.

Αυτό που συνέβη, είναι σχεδόν… αδιανόητο! Η Μπρόντμπι προηγήθηκε νωρίς, βλέποντας παράλληλα τη Μίντιλαντ να χάνει στην έδρα της με δύο γκολ. Η Άαρχους, όμως, έγινε ο εφιάλτης των πρωτοπόρων…

Στο 59ο λεπτό είχε γυρίσει το ματς, ενώ παράλληλα η Μίντιλαντ έκανε μία ασύλληπτη ανατροπή σκοράροντας τρία γκολ σε επτά λεπτά για το 3-2 στο 53’.

Η Μπρόντμπι είχε αρχίσει να αγχώνεται για τα καλά. Κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 64’ (2-2), αποτέλεσμα που ήταν υπέρ της. Η απόλυτη ψυχρολουσία ήρθε στο 78’, όταν η Άαρχους σημείωσε και τρίτο γκολ.


Την ίδια ώρα, η Σίλκεμποργκ ισοφάριζε σε 3-3 τη Μίντιλαντ, με το μυαλό των παικτών των γηπεδούχων να βρίσκεται στο ματς της Μπρόντμπι.

Εκεί, η Μπρόντμπι δεν μπόρεσε να βρει αυτό το ένα γκολ που θα την έφερνε στην κορυφή, έβγαλε τα… μάτια της και με την ήττα που γνώρισε έχασε και το πρωτάθλημα!

Ακραίο; Ακόμη πιο ακραίο, ότι η βαθμολογία άλλαξε χέρια 11 φορές μέσα σε 90 λεπτά, όσα και τα γκολ που σημειώθηκαν στις δύο αναμετρήσεις! Πραγματικά απίστευτο, με την Μίντιλαντ να παίρνει στο φινάλε της αγωνιστικής τον τίτλο, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους φίλους της ομάδας.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0