Football Talk

Φραπάρ: Επικοινωνία UEFA με τη Γαλλίδα για τα γεγονότα και το... κυνηγητό στον Τελικό Κυπέλλου!

Φραπάρ: Επικοινωνία UEFA με τη Γαλλίδα για τα γεγονότα και το... κυνηγητό στον Τελικό Κυπέλλου!

Η UEFA επικοινώνησε με την Στεφανί Φραπάρ προκειμένου να αλιεύσει περισσότερες πληροφορίες για την εμπειρία της από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για ακόμη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο απασχολεί την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τους λάθος λόγους. Η UEFA φέρεται πως έχει έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά της διάσημης Γαλλίδας διαιτήτριας, Στεφανί Φραπάρ, προκειμένου να πληροφορηθούν το τι ακριβώς συνέβη στο… τρίτο ημίχρονο του Παναθηναϊκός – Άρης.

Όπως δείχνουν τα βίντεο, μετά το σφύριγμα της λήξης, η Γαλλίδα διαιτήτρια φυγαδεύεται στα αποδυτήρια προκειμένου να αποφύγει το συναπάντημα με δυσαρεστημένους από τις αποφάσεις της στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επιδίωξαν επικοινωνία με την πλευρά της Φραπάρ για δύο βασικούς λόγους. Αφενός, επιθυμούν να ακούσουν την δική της εκδοχή για τα γεγονότα, σε αντιπαραβολή πιθανώς με τα όσα έχουν διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης. Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Άρης έχει διατρανώσει με κάθε επισημότητα την επιθυμία της να καταγγείλει τη Γαλλίδα στην UEFA. Αφετέρου, θέλουν να δουν αν και κατά πόσο έχει επηρεαστεί από τις πρωτοφανές περιστατικό, τη φυγάδευσή της και ακολούθως την καθήλωσή της στα αποδυτήρια. Για λόγους ασφαλείας, δεν κατόρθωσε μάλιστα να παραλάβει ούτε το μετάλλιό της.


Έχοντας αυτά στο νου, η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA, αναμένεται να ζητήσει από την ΚΕΔ την σύνταξη μιας αναφοράς ως προς τι συνέβη στο Πανθεσσαλικό με περισσότερες εξελίξεις να αναμένονται σύντομα.

Η εξέλιξη αυτή όπως γίνεται κατανοητό επηρεάζει και το κατά πόσο η UEFA θα εξακολουθεί να ικανοποιεί τα αιτήματα της ΚΕΔ και να ορίζει ξένους διαιτητές στα ντέρμπι ή εάν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στάσης. Κάτι αντίστοιχο είχε συζητηθεί και πέρυσι, κυρίως στα μέσα ενημέρωσης, μετά την επίθεση κατά του Νταβίντε Μάσα σε ένα παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Πάντως, τότε δεν είχε αλλάξει κάτι καθώς, οι ορισμοί ξένων διαιτητών συνεχίστηκαν και συνεχίζονται κανονικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0