Football Talk

«Ντελίριο» στο Wembley μετά την άνοδο της Σαουθάμπτον στην Premier League! (video)

«Ντελίριο» στο Wembley μετά την άνοδο της Σαουθάμπτον στην Premier League! (video)

Σκηνές απόλυτης «τρέλας» στο Wembley μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΛιντςΣαουθάμπτον (26/05, 0-1) και την άνοδο των «Αγίων» στην Premier League. Περιχαρείς οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού, το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες!

Η Σαουθάμπτον επιστρέφει στην Premier League, μόλις έναν χρόνο πριν τον υποβιβασμό της στην Championship. Ο Ράσελ Μάρτιν τα κατάφερε και μετά το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ και οι «Άγιοι» νίκησαν με 1-0 τη Λιντς στον τελικό του Wembley.

Οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν ήταν ξέφρενοι, με τους οπαδούς της Σαουθάμπτον να δημιουργούν μία υπέροχη «κατακόκκινη» ατμόσφαιρα, προτού ακολουθήσει η απονομή.

Το απόλυτο… κοντράστ συναισθημάτων, με τους παίκτες της Λιντς να είναι απαρηγόρητοι μετά το φινάλε. Τα «παγώνια» έγιναν η πρώτη ομάδα με 90+ πόντους στην Championship που δεν κατάφερε να πάρει και την άνοδο, μετά τη Σάντερλαντ τη σεζόν 1997/1998.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κόσμος που έδωσε το «παρών» στο Wembley ξεπέρασε τα χθεσινά νούμερα του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ των ομάδων του Μάντσεστερ (85.862 έναντι 84.814)! 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0