Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0: Το φινάλε του Κρος δεν είχε γκολ, ήταν όμως γεμάτο… συγκίνηση!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0: Το φινάλε του Κρος δεν είχε γκολ, ήταν όμως γεμάτο… συγκίνηση!

Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου αποχαιρέτησε τον Τόνι Κρος, σε μία αναμέτρηση απέναντι στην Μπέτις (25/05, 0-0), που κανείς δεν θα θυμόταν, εάν δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γερμανού, μπροστά στο κοινό της «Βασίλισσας».

Οι πρωταθλητές Ισπανίας υποδέχθηκαν για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga, την Μπέτις. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές συγκινήσεις, καθώς έμεινε στο 0-0 (25/05). Εκεί όμως που ολόκληρο το Σαντιάγκο Μπερναμπέου δάκρυσε, ήταν στην αλλαγή του Κρος στο 86ο λεπτό, με τον Γερμανό να αποχαιρετά τον λαό της «Βασίλισσας».



Δυναμικό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους, με τον Μεντί να βλέπει την προσπάθεια του να σταματάει πάνω στα σώματα των αμυντικών λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, μόλις στο 15ο λεπτό.

Ο Βινίσιους έφτασε κοντά στο γκολ στο 34ο λεπτό, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας με μία εξαιρετική απόκρουση έδιωξε εντυπωσιακά.

Ο Κουρτουά αντέδρασε υποδειγματικά στο σουτ του Μιράντα, που δοκίμασε στο 60ο λεπτό, με τον Βέλγο να μην του επιτρέπει να πανηγυρίσει.

Κοντά στο γκολ βρέθεικε και ο Κρος με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85’, με τον Βίετες όμως να αποκρούει.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρος, Μπέλινγκχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους

Μπέτις (Μ. Πελεγκρίνι): Βίετες, Μιράντα, Βίσους, Παπασταθόπουλος, Σαμπάλι, Ρόκα, Καρντόσο, Πέρες, Ρόντρι, Μπεγιαρίν, Χοσέ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0