Football Talk

Ευρώπη και Παναθηναϊκός: Όλα ξεκινούν στις… 25 Ιουλίου – Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League!

Ευρώπη και Παναθηναϊκός: Όλα ξεκινούν στις… 25 Ιουλίου – Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League!

Πήρε τίτλο, τελείωσε θετικά τη χρονιά και τώρα κοιτάει την… Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε, θα βρεθεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και γνωρίζει τους επτά από τους εννέα πιθανούς αντιπάλους του ήδη. Η κλήρωση στις 19 Ιουνίου, το πρώτο παιχνίδι 35 ημέρες αργότερα.

Προφανώς και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα για τον Παναθηναϊκό, όμως ο τίτλος δεν είναι το μόνο θετικό στοιχείο που έχει να κρατήσει το «τριφύλλι» από την εξόρμηση στον Βόλο.

Και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός, με το γκολ του Βαγιαννίδη σε «νεκρό» χρόνο, εξασφάλισε και τη συμμετοχή του στην 2η τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Θα παίξει στο Europa League και όλα θα ξεκινήσουν από τις 25 Ιουλίου και έπειτα. Η ομάδα του Χρήστου Κόντη θα εκκινήσει τις προσπάθειές της από τον 2ο προκριματικό γύρομ με το πρώτο παιχνίδι να λαμβάνει χώρα στις 25 Ιουλίου και τη ρεβάνς την 1η Αυγούστου.

Όσον αφορά τον αντίπαλό του; Ο Παναθηναϊκός θα μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στις 19 Ιουνίου. Θα βρεθεί στους ανίσχυρους και ήδη γνωρίζει τους επτά από τους εννέα πιθανούς αντιπάλους.

Συγκεκριμένα οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού είναι οι Άγιαξ, Μπράγκα, Μόλντε, Ραπίντ Βιέννης, Ριέκα, Τραμπζονσπορ και η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα του Βελγίου.

Σε ότι αφορά τις άλλους δύο υποψήφιους αντιπάλους, η μία θα είναι το ζευγάρι που θα περιέχει την Σέριφ Τίρασπολ από την Μολδαβία και η άλλη θα είναι είτε η Χάποελ Μπερ-Σεβά (αν κατακτήσει το Κύπελλο Ισραήλ) είτε η Μάριμπορ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0