Football Talk

Γιουβέντους – Μόντσα 2-0: Δεν την εμπόδισε ούτε το… βαθύ ροτέισον και «καθάρισε» από το ημίχρονο (video)

Γιουβέντους – Μόντσα 2-0: Δεν την εμπόδισε ούτε το… βαθύ ροτέισον και «καθάρισε» από το ημίχρονο (video)

Ο Μοντέρο παράταξε τη Γιουβέντους με πολλές αλλαγές, όμως η «Γηραιά Κυρία» ακόμη και έτσι κατάφερε να… υποτάξει τη Μόντσα, μέσα στο Τορίνο (25/05, 2-0).

Η Γουβέντους αντιμετώπισε τη Μόντσα, για την 38η αγωνιστική της Serie A και παρά τις πολλές αλλαγές στην 11αδα της, κατάφερε να πάρει ένα άνετο «τρίποντο».

Κιέσα και Σάντρο, από το πρώτο 45λεπτο έδωσαν το… σύνθημα για τη νίκη.

Δυναμικό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους, με τον Φατζιόλι να πετυχαίνει το οριζόντιο δοκάρι στο 17ο λεπτό, μετά από δυνατό σουτ που επιχείρησε, κοντά στα όρια της περιοχής.

Με μία υπέροχη ατομική ενέργεια, ο Κιέσα βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 στο 26ο λεπτό.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα η Γιουβέντους διπλασίασε το προβάδισμα της. Ο Φατζιόλι εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Σάντρο να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έγραψε το 2-0, απλοποιώντας την υπόθεση νίκη, στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της «γηραιάς κυρίας». 

Ο Μπιριντέλι έφτασε κοντά στο γκολ, από πλευράς Μόντσα, όμως ο Περίν με μία καταπληκτική απόκρουση, δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει στο 52ο λεπτό.

Η «Γιούβε» είχε και δεύτερο δοκάρι στην αναμέτρηση, αυτή τη φορά με τον σκόρερ Κιέσα. Ο Ιταλός δοκίμασε το πόδι του, με την μπάλα να τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι, του αντίπαλου κίπερ, στο 54ο λεπτό.
Ο Τζέρμπιν στο 90' αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους φιλοξενούμενους του με 10 παίκτες. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Π. Μοντέρο): Πέριν, Ντανίλο, Ρουγκάνι, Σάντρο, Γουέα, Φατζιόλι, Αλκαράζ, Τζούνιορ, Κιέσα, Μίλικ, Γιλντίζ

Μόντσα (Ρ. Παλαντίνο): Σορεντίνο, Ίζο, Μάρι, Ντ’ Αμπρόσιο, Περέιρα, Πεσίνα, Γκαλιαρντίνι, Μπιριντέλι, Καρμπόνι, Κολπάνι, Μότα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0