Football Talk

Champions League Γυναικών: Μπονμάτι και Πουτέγιας υπέγραψαν τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση της Μπαρτσελόνα! (video)

Champions League Γυναικών: Μπονμάτι και Πουτέγιας υπέγραψαν τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση της Μπαρτσελόνα! (video)

Στη μεγάλη συνάντηση των δύο «Τιτάνων» στο ποδόσφαιρο Γυναικών, η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Λυών στον τελικό του Champions League χάρη στα γκολ των Μπονμάτι και Πουτέγιας (25/05, 2-0) και πανηγύρισε τη back to back κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου!

Είναι οι απόλυτες πρωταγωνίστριες από το 2016 και μετά, καθώς εδώ και οκτώ χρόνια μία εκ των δύο σηκώνει στο τέλος της σεζόν το βαρύτιμο τρόπαιο. Μπαρτσελόνα και Λυών συναντήθηκαν στο Σαν Μαμές για τρίτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό Champions League Γυναικών, με την Μπαρτσελόνα να… σπάει τελικά το ρόδι στις μεταξύ τους συναντήσεις!


Οι «μπλαουγκράνα» ήταν καλύτερες, είχαν την κατοχή της μπάλας και τις πιο ουσιαστικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Στην επανάληψη, η σπουδαία Μπονμάτι ήταν αυτή που έδωσε τη λύση στην Μπαρτσελόνα, στο 63ο λεπτό. Η Ισπανίδα πήρε την πάσα από την Καλντεντέι, πάτησε περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.


«Ντελίριο» στο Σαν Μαμές, με την Μπαρτσελόνα να παίζει στην ουσία… εντός έδρας και με το κοινό να παραληρεί!


Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, η Μπαρτσελόνα άντεξε και «σφράγισε» τη νίκη στις καθυστερήσεις με την Πουτέγιας να σκοράρει κάνοντας το 2-0 και δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς! 


Έτσι, η Μπαρτσελόνα διατήρησε τα...σκήπτρα, φτάνοντας αισίως στη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου και συνολικά την τρίτη στην ιστορία της!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0