Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής ο Τεν Χαγκ – Η τακτική μου σήμερα ήταν λάθος» (video)

Γκουαρδιόλα: «Υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής ο Τεν Χαγκ – Η τακτική μου σήμερα ήταν λάθος» (video)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε την ομάδα του να ηττάται στον τελικό του FA Cup από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνοντας τα εύσημα τόσο στους «κόκκινους διαβόλους», όσο και στον Έρικ Τεν Χαγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-1 τη «μισητή» συμπολίτισσα στον τελικό του FA Cup, κατακτώντας το τελευταίο τρόπαιο της σεζόν στο «Νησί».

Αναμφίβολα μία μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά και για τον ίδιο τον Ολλανδό τεχνικό που κατάφερε να νικήσει τον Γκουαρδιόλα και να δώσει τέλος στο αήττητο σερί 35 ματς της Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γκουαρδιόλα επαίνεσε τον Τεν Χαγκ, μιλώντας για αυτόν με τα καλύτερα λόγια:

«Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει η Γιουνάιτεντ σχετικά με το μέλλον του Τεν Χαγκ, αλλά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής. Ήταν σημαντικό που κατέκτησαν το Κύπελλο, όπως ήταν και για εμάς πέρυσι»
, σχολίασε ο Ισπανός και συνέχισε:


«Είμαστε απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι, αλλά αύριο θα πανηγυρίσουμε για ό,τι απίστευτο έχουμε κατορθώσει, θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε. Συγχαρητήρια στη Γιουνάιτεντ, το σχέδιό μου για το ματς δεν ήταν καλό. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι από ό,τι στο πρώτο».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0