Football Talk

Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Άνετο πέρασμα και νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» στο τελευταίο ματς της σεζόν! (video)

Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Άνετο πέρασμα και νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» στο τελευταίο ματς της σεζόν! (video)
Με νίκη έκλεισε τη σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά το νικηφόρο πέρασμά της από την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, χάρη στα γκολ του Λίνο στο 9'  και του Μαντάβα στις καθυστερήσεις (25/05, 0-2), για την τελευταία αγωνιστική της La Liga.

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της La Liga ολοκλήρωσαν Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μία αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία.

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν… κλειδώσει τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης σεζόν, με τη διασφάλιση της 4ης θέσης. Η Σοσιεδάδ, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα τερμάτιζε 6η μαζί με το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις, η Ατλέτικο ήταν αυτή που βρήκε το γκολ και πήγε στην ανάπαυλα έχοντας το προβάδισμα. Στο 9ο λεπτό, ο Γιορέντε βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά από πλάγια θέση τον Λίνο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα από κοντά για το 0-1. 

Στο δεύτερο μέρος, η Σοσιεδάδ προσπάθησε να πιέσει την Ατλέτικο για να ισοφαρίσει, αλλά βρήκε μπροστά της τον εξαιρετικό Όμπλακ, που αρνήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο το γκολ στον Κούμπο με μία εξαιρετική επέμβαση στο 71’.


Παρά την πίεση των γηπεδούχων και την αποβολή του Σαούλ στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε σκόραρε στις καθυστερήσεις με τον Μαντάβα «κλειδώνοντας» τη νίκη και ολοκληρώνοντας τη σεζόν στην 4η θέση με 76 βαθμούς. Από την άλλη, η Σοσιεδάδ έμεινε στους 60 βαθμούς τερματίζοντας στην 6η θέση.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμ. Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Ελουστόντο, Πατσέκο, Τίρνι (81' Αραμπούρου), Μέντεθ, Τουριέντες (84' Γκονθάλεθ), Ζαχαριάν (68’ Ολασαγκάστι), Μπαρενετξέα (68’ Οϊαρθάμπαλ), Κούμπο, Μπέκερ (82' Σίλβα)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντ. Σιμεόνε): Όμπλακ, Γιορέντε, Βίτσελ, Χινένες, Αθπιλικούετα (84' Μαντάβα), Λίνο (70' Ερμόσο), Βερμέρεν (58’ Ρικέλμε), Κόκε, Ντε Πολ (70' Σαούλ), Γκριεζμάν, Κορέα (70' Μοράτα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0