Football Talk

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson: Μια γιορτή χωρίς… καλεσμένους, είναι «άψυχη»

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson: Μια γιορτή χωρίς… καλεσμένους, είναι «άψυχη»

Ένας ακόμα Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο, κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς τίποτα να θυμίζει γιορτή, καθώς οι «καλεσμένοι» απουσιάζουν και παράλληλα οι διοργανωτές προσπαθούν να βάλουν την πόλη στους ρυθμούς του.

Αποστολή στον Βόλο: Δημήτρης Φεραδούρος

Το βράδυ του Σαββάτου (25/5) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Παναθηναϊκός και Άρης θα αναμετρηθούν για τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, έναν τίτλο, οποίος θα καθορίσει το τελευταίο τρόπαιο της σεζόν για τα ελληνικά δρώμενα, όπως επίσης και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League.

Η ΕΠΟ ακολούθησε την προκήρυξη της, σχετικά με το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί ο τελικό της διοργάνωσης, καθώς Παναθηναϊκός και Άρη δεν βρήκαν κοινή λύση για άλλο γήπεδο. Όπως βγήκε από το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός είχε προτείνει το ΟΑΚΑ, το οποίο θα μπορούσε να φιλοξενήσει 20.000 οπαδούς για κάθε ομάδα. Αυτό δεν επιτεύχθηκε και  η… προκαθορισμένη απόφαση έγινε πραγματικότητα.

Ένα παιχνίδι που επιβάλλεται να είναι πραγματική γιορτή, κάθε χρόνο καταλήγει στα ίδια και τα ίδια. Στον Βόλο, χωρίς τίποτα να θυμίζει γιορτή, καθώς γιορτή χωρίς… καλεσμένους, δεν είναι τέτοια. Χρόνος να γίνουν εργασίες και να μπουν όλα τα απαραίτητα για να υπάρχει κόσμος υπήρχε, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όμως, δεν προχώρησε σε εργασίες και καταλήγουμε πάλι σε αδιέξοδο. Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της ΕΠΟ μαζί με την Betsson, προσπάθησαν να… βάλουν την πόλη και το κέντρο του Βόλου σε ρυθμούς, χωρίς όμως τίποτα να θυμίζει γιορτινή μέρα.

Αγωνιστικά τώρα, ο Παναθηναϊκός θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, με τον Φώτης Ιωαννίδη να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, όπως επίσης την αποστολή ακολούθησε και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε από τον Χρήστο Κόντη, με σκοπό η ομάδα να μείνει συσπειρωμένη και να κρατήσει το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε μέσα στην εβδομάδα στο Κορωπί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην τελική επιλογή των 20 ποδοσφαιριστών που θα έχουν οι προπονητές, θα πρέπει να συμπεριληφθούν και δύο παίκτες από την κ-21. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως οι δύο τεχνικοί θα έχουν στη διάθεση του 18 ποδοσφαιριστές «πρώτης γραμμής» και θα πρέπει να επιλέξουν ποιοι θα… κοπούν.

Σε ότι αφορά την ομάδα του Άρη, οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα «χαρτιά» τους, χωρίς να ανακοινώνουν αποστολή. Παρόλα αυτά, ο Άκης Μάντζιος είναι πολύ αισιόδοξος για τον αγώνα του Σαββάτου και πραγματικά πιστεύει πως το Κύπελλο, μπορεί να φτάσει στον Λευκό Πύργο.

Κακά τα ψέματα, μεγαλύτερη πίεση έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς εάν μείνει χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο, η «ζημιά» είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι θα είναι για τους «κιτρινόμαυρους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0